YOUTUBEŘI
NA DOSAH RUKY

Zažij youtubery naživo v unikátní divadelní show plné překvapení, která tě vtáhne do děje!

Praha

20. Září 2024
začátek 16:00

RockOpera
Komunardů 306/1

Jakou vstupenku zvolit?

Jakou vstupenku zvolit?

Prime Vstupenka

1 999,-

? PRIME vstupenka obsahuje kromě představení a následné autogramiády navíc i osobnější meet & greet s youtubery už před začátkem akce, přednostní prodej merche, ta nejlepší místa k sezení, exkluzivní merch, který nepůjde koupit a možnost zasáhnout do děje a ovlivnit show!

Plus Vstupenka

999,-

? Vstupenka PLUS obsahuje kromě představení a následné autogramiády i balíček plný dárečků včetně voucheru na fotku s youtubery na našem fotostánku.

Classic Vstupenka

599,-

? CLASSIC vstupenka obsahuje vstup na 90minutové divadelní představení a následnou autogramiádu se všemi youtubery.
Speciální text
CREEP / NATYLA / KERY / VITAA / MATTEM / ATTACK / VAPKO / LUKEFRY / ZOVICEK / TERYSA / ERROR1K / NATY HRYCHOVÁ / IKON / MCCITRON / ONDAJE

Co na tebe čeká?

ZÁŽITEK

Vyměň displej za skutečnou show. Vtáhneme tě do děje a zažiješ své oblíbené tvůrce tak jako nikdy dřív!

VELKOLEPÁ
SHOW

Základem dne je hodinu a půl dlouhá show plná velkolepé projekce, epických světel a řady překvapení.

AUTOGRAMIÁDA

V ceně je i autogramiáda, která proběhne hned po skončení show! Během té dokážeš ulovit fotky a podpisy od všech svých oblíbenců.

MERCH

Na akci budou k zakoupení plakáty, trička, mikiny a další produkty všech youtuberů. Některé produkty u nás pořídíš dříve než kdekoliv jinde!

Zažij skutečnou show!
Zakládáme si na jedinečné, hodinu a půl dlouhé divadelní show, která je plná zpěvu, tance, improvizace a soutěží. Vtáhneme tě do děje a o překvapení nebude nouze!

Petr

Mým snem bylo vždycky vidět Mattema, Vitu naživo a konečně se mi to splnilo! Vyfotil jsem se s nimi pak na fotostánku a fotku si podepsanou hned odnesl domů, což je super!

Simona

Na začátku jsem moc nevěděla, co čekat, ale jen co to celé začalo, mega jsem si to užívala. Nejvíc mě asi překvapilo, jak je Creep crew naživo vtipná, jejich část jsem vyloženě hltala!

Aleš

To, jak mě Peca vybral, abych s ním šel na stage, byl nejlepší zážitek mýho života! Dokonce jsem si mohl sednout na jeho gauč na kolečkách, který přivezli s sebou. Příště jdu rozhodně zas!

poukaz na Grand tričko

Grand Showtime se vrací a tentokrát přinášíme něco zvláštního – tričko, které tě bude provázet po celou dobu akce!

Jedná se o poukaz na tričko které si vyzvedenete na akci díky QR kodu který vám příjde na email.